Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Ιστορία No1

Mε λένε Μιχαλία Τσιμπλαράκη.

Μεγάλωσα στη Γερμανία και από τότε που ήμουν παιδί, ονειρευόμουν να επιστρέψω στην Ελλάδα για να δημιουργήσω την οικογένειά μου και να ξεκινήσω μια δική μου επιχείρηση.
Με αυτά τα όνειρα, σπούδασα, παντρεύτηκα, μετακόμισα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή, έκανα δύο παιδιά, ενώ συγχρόνως εργαζόμουν σε μια εταιρεία για 16 χρόνια.

Το 2008 γνώρισα την Tupperware ως Dealer. Στη συνέχεια ως Αρχηγός Ομάδος κέρδισα το πρώτο μου ταξίδι στο Ντουμπάϊ και από τότε η ζωή μου άλλαξε άρδην.
Μετά από ένα χρόνο, αποφάσισα να αφήσω τη δουλειά μου γιατί εξελίχθηκα από Key Manager σε Υπεύθυνη της Περιοχής ολοκλήρου του νομού Θράκης, με το συμβολικό όνομα ΟΡΦΕΑΣ.
Λόγω της γρήγορης προσωπικής μου εξέλιξης, πολλές κυρίες με ακολούθησαν.
Κυρίες που ήθελαν να κερδίσουν χρήματα, δώρα, ταξίδια, αναγνωρίσεις.
Μαζί ταξιδέψαμε στο Άμστερνταμ, στην Αγία Πετρούπολη, στην Καππαδοκία, στη Μαδρίτη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Μέσα σε 4 χρόνια η Περιοχή μου έφτασε τις 60 Ομάδες από τις 15 που ξεκίνησα.
Μία από τις Αρχηγούς μου, ονομάστηκε Υπεύθυνη Περιοχής και άλλες δύο, Key Managers.
Με την υποστήριξη όλων αυτών των ανθρώπων, μέσα στα τρία χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα, έγινε το θαύμα !
Η Περιοχή μας έφτασε να αναγνωρίζεται σαν η καλύτερη Περιοχή της Ελλάδας σε Ανάπτυξη, αλλά και μία από τις καλύτερες Περιοχές στην Ευρώπη και πρόσφατα στον κόσμο, αφού αναγνωρισθήκαμε στη 2η θέση σε Αύξηση Πωλήσεων παγκοσμίως, στο τελευταίο ταξίδι στη Χαβάη.

Η Tupperware ήταν και συνεχίζει να είναι ένα ασφαλές περιβάλλον, ένα όνομα παγκοσμίου φήμης, που αξίζει να εμπιστεύεσαι.
Πιστεύω ότι σ’αυτή την εταιρεία, κάθε γυναίκα μπορεί να αλλάξει τόσο την δική της ζωή, όσο και την ζωή άλλων ανθρώπων, βγάζοντας στην επιφάνεια κρυμμένα χαρίσματα της, αξιοποιώντας τα εφόδια αλλά και τις γνώσεις που της προσφέρονται !
Το δικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα !
Μπορεί και το δικό σας στο μέλλον.
Αρκεί να δοκιμάσετε !

Μιχαλία Τσιμπλαράκη
Υπεύθυνη Περιοχής «ΟΡΦΕΑΣ»

Top