Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Ιστορία No2

Με λένε Βάσω Χασιώτη.
Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να σας περιγράψω το πώς η Tupperware άλλαξε τη ζωή μου.
Ξεκίνησα σαν Ντήλερ, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς μου, χάρη στην υπομονή και την επιμονή μιας κυρίας που φρόντιζε να με ενημερώνει κάθε μήνα για τις ευκαιρίες της Tupperware, έπειτα από μια επίδειξη, που έκανα στο σπίτι μου.

Μένω στα Βίλλια της Αττικής, 65 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, γι’ αυτό η επικοινωνία μας ήταν κυρίως τηλεφωνική. Μου άρεσαν πολύ τα προϊόντα Tupperware, ήθελα να μαθαίνω τα νέα του μηνά κι εκείνη μου τα έστελνε με μήνυμα. Αυτό συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάθεση της κυρίας αυτής να με εξυπηρετήσει, όταν και όπως εγώ ήθελα, ήταν εκείνο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση.

Ενδιαφέρθηκα να μάθω περισσότερα για την Tupperware. Έτσι ξεκίνησα, πριν από έξι χρόνια, όταν η κόρη μου ήταν 5 ετών και ο γιος μου ήταν 5 μηνών. Ήθελα να ασχοληθώ με κάτι ευχάριστο, χωρίς να απουσιάζω πολλές ώρες από την οικογένειά μου.
Εκείνο που μου άρεσε περισσότερο σε αυτά που μου είπε ήταν δύο πράγματα: το πρώτο ότι «αφεντικό» στην δουλειά μου ήμουν εγώ και το δεύτερο ότι η πληρωμή μου ήταν άμεση.

Σε διάστημα ενός μηνός έγινα Αρχηγός Ομάδος και εκτός από χρήματα, κέρδισα δώρα, αναγνωρίσεις αλλά και πολλά ταξίδια -Πράγα, Παρίσι, Ρόδο, Βουδαπέστη. Ταξίδια παρέα με τις φίλες μου, κυρίες που αποφάσισαν όπως και εγώ να γευτούν όλα αυτά που προσφέρει η Tupperware. Εισόδημα, Εκπαίδευση, Υποστήριξη, Ευελιξία, Ανεξαρτησία.

Η εξέλιξη μου όμως δεν σταμάτησε εκεί. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινα Υπεύθυνη Πωλήσεων σε μία από τις επτά περιοχές του Νομού Αττικής και πρόσφατα και στον Ν. Βοιωτίας.
Η ζωή μου άλλαξε, γέμισε από χαμόγελα, ικανοποίηση αλλά και καμάρι. Διότι αυτό είναι το συναίσθημα που έχω όταν βλέπω νέες γυναίκες γύρω μου να προοδεύουν, να εξελίσσονται και να απολαμβάνουν ευκαιρίες και εμπειρίες που ίσως ποτέ πριν δεν είχαν. Γυναίκες που τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν πόσο ικανές και άξιες είναι, κάνοντας το χόμπι τους, δουλειά. Νοιώθω πολύ υπερήφανη και για εκείνες και για μένα, γιατί ξέρω πως σ’ αυτή τους την επιτυχία έχω συμβάλει και εγώ.

Χωρίς κεφάλαιο, χωρίς κανένα ρίσκο, δοκίμασαν. Εμπιστεύθηκαν εμένα αλλά και την εταιρία και έφτασαν να κερδίζουν χρήματα αλλά και την εκτίμηση της οικογένειας, όντας Ανεξάρτητες και Επιτυχημένες!!

Αν και εσύ θέλεις να δοκιμάσεις, δεν έχεις παρά να μας δείξεις εμπιστοσύνη και σε διάστημα μόλις τεσσάρων εβδομάδων θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου.
Η δοκιμή δεν κοστίζει !!
Αντίθετα ανταμείβεται !!

Top