Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Δεν θυμάμαι την Ντήλερ από την οποία μάθαινα τα νέα της Tupperware. Τι μπορώ να κάνω;
  Εάν χάσατε την επαφή με την συνεργάτη της εταιρείας μας εποικοινωνήστε με την Υπεύθυνη της περιοχής σας και αυτή θα σας βοηθήσει να ξαναέρθετε σε επαφή μαζί της.
 • Πως μπορώ να διοργανώσω μια επίδειξη Tupperware στο σπίτι μου;
  Είναι πολύ απλό. Απλώς επικοινωνήστε με μία συνεργάτη της εταιρείας μας και κανονίστε την μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί. Η συνεργάτης της εταιρείας μας θα σας προμηθεύσει με προσκλήσεις που μπορείτε να μοιράσετε στις φίλες σας και σε συνεργασία με εσάς θα κανονίσει και το θέμα της επίδειξης. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε κάποια συνεργάτη της εταιρείας μας επικοινωνήστε μαζί μας. Μία συνεργάτης της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει πολύ σύντομα μαζί σας. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε απευθείας μία από τις Υπεύθυνες των περιοχών σε όλη την Ελλάδα. Είναι πάντα πρόθυμες να σας εξυπηρετήσουν.
 • Πως θα μάθω αν ο ρόλος της συνεργάτιδος της Tupperware μου ταιριάζει;
  Εάν θέλετε να μάθετε αν μία καριέρα στη Tupperware σας ταιριάζει αλλά και όλα τα πλεονεκτήματα από την συνεργασία σας με την Tupperware μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη που αντιστοιχεί στην Περιοχή σας. Είναι πρόθυμες να απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις σας. Η δοκιμή είναι απλή και δεν κοστίζει τίποτα. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας και ξεκινήστε τώρα μια νέα συναρπαστική καριέρα.
 • Γιατί να προτιμήσω τα Tupperware από άλλα παρόμοια προϊόντα;
  Τα προϊόντα Tupperware κατασκευάζονται από ανώτερης ποιότητας υλικά και υπόκεινται στους πλέον αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Ο μοναδικός σχεδιασμός και η υψηλή τεχνολογία σύμφωνα με την οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα Tupperware οδηγούν στην αύξηση του χρόνου συντήρησης των τροφίμων, κάτι που διαφοροποιεί τα προϊόντα Tupperware από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς. Η χρήση των προϊόντων Tupperware επιτρέπει να διατηρούνται όλο το άρωμα και η φρέσκια γεύση των τροφίμων, χωρίς να αλλοιώνονται από το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά και χωρίς να χάνονται τα θρεπτικά συστατικά.
Top