Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Ιστορία της Tupperware

Τupperware.....όλα αρχίσαν από ένα μικρό μπωλ!

Ο Κύριος Earl Tupper...ένας μεγάλος εφευρέτης.
Τα προϊόντα με το όνομα Tupperware έκαναν την εμφάνιση τους το 1946 στην μεταπολεμική περίοδο. Τα τελευταία 60 περίπου χρόνια τα Tupperware παραμένουν επίκαιρα αφού εξελίσσονται και προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής αλλά και στις συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια η Tupperware έχει καταφέρει να προσθέσει την δική της πινελιά σε εκατομμύρια νοικοκυριά ανά την υφήλιο. Το πρώτο προϊόν που παρουσίασε ο Earl Tupper ήταν το Wonderlier Bowl το οποίο πωλείται ακόμη και σήμερα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Το Wonderlier Bowl πλεονεκτούσε όλων των άλλων δοχείων για φαγητό αφού ήταν ελαφρύτερο, δεν έσπαγε όπως τα γυάλινα ή τα κεραμικά και κυρίως γιατί συνοδευόταν από ένα υδατοστεγές και αεροστεγές κάλυμμα.

Αεροστεγές Κάλυμμα

Το 1946 ο Earl Tupper παρουσιάζει το θρυλικό πλέον αεροστεγές κάλυμμα του. Το αεροστεγές κάλυμμα βοηθούσε το φαγητό να μην ξεραίνεται και να μην χάνει την γεύση και το άρωμα του μέσα στο ψυγείο. Παρά την επανάσταση που έφερνε, το νέο προϊόν δεν είχε ικανοποιητικές πωλήσεις στα Σούπερ Μάρκετ αφού οι καταναλωτές χρειάζονταν μία επίδειξη για να καταλάβουν τις χρήσεις και την λειτουργία του.

Η Επίδειξη κατ΄οίκον

Σαν απάντηση στα παραπάνω η Tupperware παρουσιάζει το 1948 έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης του καταναλωτή με κατ΄οίκον επιδείξεις. Οι επιδείξεις βόηθησαν δραματικά την αύξηση των πωλήσεων αφού ήταν πλέον εύκολο για τον καταναλωτή να αντιληφθεί τα προτερήματα των Tupperware. Ήταν μάλιστα τόσο πετυχημένες που το 1951 αποσύρει τα προϊόντα από τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ και συνεχίζει να τα πουλάει μόνο με κατ΄οίκον επιδείξεις. Τον ρόλο των συνεργατών που πραγματοποιούσαν τις κατ΄οίκον επιδείξεις ανέλαβαν κυρίως γυναίκες που ο ρόλος τους στην κοινωνία περιοριζόταν στα στενά πλαίσια της οικίας και της οικογένειας τους.
Το 1964 η Tupperware έρχεται και στην Ελλάδα

Το εργοστάσιο της Tupperware στη Θήβα

Τρία χρόνια μετά την έλευση της Tupperware στην Ελλάδα, ξεκινάει η λειτουργία του εργοστασίου της Tupperware στη Θήβα.
Σήμερα το εργοστάσιο της Θήβας είναι ένα από τα 4 στην Ευρώπη και με τις υπερσύγχρονες μηχανές του αλλά και το άρτια εξειδικευμένο του προσωπικό παράγει τα ποιοτικά προϊόντα, που απολαμβάνουμε όλοι μας καθημερινώς.

Η Tupperware σήμερα

Όπως τα πρώτα προϊόντα του Earl Tupper φέρανε την επανάσταση στη αποθήκευση, στην συντήρηση και στην προετοιμασία του φαγητού έτσι και τα σημερινά συνεχίζουν να διαμορφώνουν το lifestyle με το μοντέρνο Ντιζάιν τους και τις πρωτοποριακές ιδιότητές τους. Αυτή τη στιγμή η Tupperware βρίσκεται σε 100 χώρες σε όλο το κόσμο προσφέροντας προϊόντα για όλες τις ανάγκες και για κάθε κουλτούρα.

Κάθε 2 δευτερόλεπτα πραγματοποιείται μία επίδειξη Tupperware σε όλο τον κόσμο.
Στη σημερινή εποχή των πληροφοριών οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα μπορούν να βρούνε τα προϊόντα Tupperware πολύ εύκολα μέσω του πολυπληθούς δικτύου συνεργατών της Tupperware που καλύπτει όλη την Ελλάδα. Επίσης μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Tupperware θα συνεχίσει να τους προσφέρει την απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Η γκάμα των προϊόντων Tupperware μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών. Με νέες εφευρέσεις η Tupperware δημιουργεί προϊόντα που αντέχουν από τους -40°C έως τους 230 °C!

Tupperware Ελλάδος και Κύπρου

Με Υπεύθυνες Περιοχών που καλύπτουν όλη την Ελλάδα και 1 Αντιπρόσωπο στη Κύπρο είναι πολύ εύκολο για εσάς να έρθετε σε επαφή με την Tupperware. Το δίκτυο μας με τις εξειδικευμένες Αρχηγούς Ομάδων και Ντήλερ μπορεί να φέρει κατευθείαν στο σπίτι σας, με κατ΄οίκον επιδείξεις, τα ποιοτικά προϊόντα μας. Επίσης η Tupperware προσφέρει την ευκαιρία για εργασία σε όλες τις γυναίκες.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Tupperware...

Διεύθυνση: Tupperware Ελλάς Α.Β & Ε.Ε.
Ακαδημίας 4, 106 71, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-36 79 321
Fax: 210-36 11 754
Εργοστάσιο Θήβας
Διεύθυνση: 5ο χλμ. Θηβών - Χαλκίδος 32200 Θήβα
Τηλ. Κέντρο: 22620 29771
Fax: 22620 24772

Ακόμη, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τις Υπεύθυνες Περιοχών. Είναι πάντα πρόθυμες να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

56 Χρόνια Tupperware Ελλάδος

Top