Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Καριέρα

Ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις στα χέρια σου την ζωή σου και να αποφασίζεις τι θέλεις να δημιουργήσεις για το μέλλον σου. Είναι δική σου απόφαση να γίνεις Συνεργάτιδα της Tupperware και να ορίζεις με σιγουριά τον εαυτό σου. Ποιός δεν θα ήθελε στη σημερινή εποχή να νιώθει ασφαλής στη ζωή του ;
Visual

Ιστορία Επιτυχίας

Μια φορά και έναν καιρό... Ένα βίντεο μα πολλές ιστορίες γυναικών που πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν να επιτύχουν!
Μάθετε περισσότερα

Visual

Zήστε την εμπειρία μαζί μας

Τα προϊόντα της Tupperware είναι πασίγνωστα και με υψηλότερη ζήτηση απο ποτέ! Χρειαζόμαστε περισσότερους Συνεργάτες για να τα προσφέρουμε στον κόσμο μας! Έλα στην παρέα μας, σε περιμένουμε!
Μάθετε περισσότερα

Top