Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Ο Σκοπός και το Όραμα της Tupperware

Visual

Καλωσορίσατε στην οικογένεια της Tupperware....

Ο Σκοπός μας
Να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να αναπτύξουν την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους, να φροντίσουν τις οικογένειές τους και να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας σε όλο τον κόσμο.


Το Όραμα μας
Nα δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κοινότητα, όπου ειδικά οι γυναίκες, μπορούν να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, μέσω των ευκαιριών, της εξέλιξης, της αναγνώρισης και πάνω απ’όλα μέσω των σχέσεων ζωής που αναπτύσσουν. Η επιτυχία μας πηγάζει από τον πραγματικό μας εαυτό. Επιλέγουμε να είμαστε αυθεντικοί και αυτό είναι που μας οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα!

Οδηγούμαστε απο τις αξίες μας!

Δίνουμε ένα χέρι
Ενθαρρύνουμε τις γυναίκες, προσφέροντας τους ευκαιρίες να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αλλάξουν τη ζωή τους.


Στοχεύουμε ψηλά
Oι επιτυχίες μας απορρέουν από το ομαδικό μας πνεύμα. Συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε επιτυχημένες μας στιγμές, δημιουργώντας έτσι μια αλυσίδα εμπιστοσύνης.


Πετυχαίνουμε μαζί
Λειτουργούμε με ακεραιότητα και δεν ξεχνάμε ότι η εταιρεία και οι άνθρωποί της είναι εκεί για να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν όποτε το χρειαστούμε.


Γιορτάζουμε την επιτυχία
Η εταιρεία μας βασίζεται στην καινοτομία. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε νέα προϊόντα, νέες ιδέες και ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.


Πράττουμε σωστά
Eπενδύουμε στην επιτυχία και γι’ αυτό τη γιορτάζουμε όπως της αξίζει, αναγνωρίζοντας καθημερινά κάθε μικρή και μεγάλη επιτυχία.

Ελαττώστε, Aνακυκλώστε, Επαναχρησιμοποιήστε!

Για περισσότερο από 70 χρόνια, κατασκευάζουμε στα εργοστάσια μας σε Ελλάδα & εξωτερικό ποιοτικά προϊόντα για να αντέχουν στο χρόνο.

Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους καταναλωτές να μειώσουν τη χρήση προϊόντων μιας χρήσης και να τα αντικαταστήσουν με οικολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας όπως αυτές που προσφέρουμε μέσα από τις σειρές
των προϊόντων μας. Χρησιμοποιώντας προϊόντα όπως τα Tupperware δοχεία μεταφοράς φαγητού, τα ποτήρια θερμός, αλλά και το βραβευμένο μας Οικολογικό Μπουκάλι νερού, μειώνουμε την κατανάλωση πλαστικών μιας χρήσης, εξοικονομούμε χρήματα, προστατεύουμε το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές. Γίνε μέρος της αλλαγής κι εμείς θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τις επιλογές σου και να διαδώσουμε την ιστορία σου...

Στην προστασία του περιβάλλοντος δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!


 

Top