Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Πίσω στα αποτελέσματα

Μακαρόνια Λαχανικών με κόκκινη σάλτσα

  • Tupperware Μακαρόνια Λαχανικών με κόκκινη σάλτσα

Οδηγίες

Συστατικά

3 άτομα

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 tbsp ελαιόλαδο
  • 3 tbsp τοματοπελτέ
  • 1 κύβος βοδινού κρέατος
  • 1 tsp στεγνά βότανα: θυμάρι ή ρίγανι
  • 250 g μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1 tsp ζάχαρη
  • 400 g τομάτα κόνκασε
  • αλάτι & πιπέρι
  • 700 g κολοκυθάκια
  • τριμμένο τυρί για σερβίρισμα

Χρόνος προετοιμασίας

20 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος

24 λεπτά

Χρόνος Αναμονής

5 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας

Ευκολία

Μέσο κόστος

Μεσαίο




Οδηγίες

  1. Στη Μάικρο Κανάτα 1λ, αναμειγνύουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και 2κ.σ ελαιόλαδο. Καλύπτουμε με το κάλυμμα  και ψήνουμε για 3' στα 600watt. 

  2. Προσθέτουμε στη Μάικρο Κανάτα 1λ., τον τοματοπελτέ, θρυμματισμένο τον κύβο βοδινού κρέατος, τα στεγνά βότανα, το μοσχαρίσιο κιμά, τη ζάχαρη, την τομάτα κόνκασε, αλάτι, πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά χρησιμοποιώντας το Αναδευτήρα.

  3. Καλύπτουμε τη  Κανάτα με το κάλυμμα της και ψήνουμε για 9' στα 600 watts, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο.

  4. Χρησιμοποιούμε τον Κόπτη Χειρός Σπιράλ με τον Κόκκινο Κόπτη για σχήμα σπαγγέτι και κόβουμε τα κολυκυθάκια.

  5. Βάζουμε 400ml νερό στη βάση του Μεγάλο Μάικρο Μούλτι .Τοποθετούμε τα ''μακαρόνια'' απο κολοκύθι στο τρυπητό. Toποθετούμε το τρυπητό στη βάση, καλύπτουμε με το κάλυμμα και μαγειρεύουμε  για 9-12' στα 900 watts (9' για αλ- ντεν- τε ''μακαρόνια'' λαχανικών , 12' για πιο μαλακά  ''μακαρόνια'' λαχανικών ). Αφήνουμε να σταθεί για 5'. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1κ.σ ελαιόλαδο.

  6. Σερβίρουμε τα μακαρόνια λαχανικών με σάλτσα τομάτας και τριμμένο τυρί.

 
Top