Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Πίσω στα αποτελέσματα

Γλυφιτζούρια με σοκολάτα και καρύδα (χωρίς ψήσιμο)

  • Tupperware Γλυφιτζούρια με σοκολάτα και καρύδα (χωρίς ψήσιμο)

Οδηγίες

Συστατικά

4 άτομα

  • 25 g μαύρη σοκολάτα
  • 50 g ψητή τριμμένη καρύδα
  • 50 g μασκαρπόνε
  • 25 g ζάχαρη
  • 25 g μαύρη σοκολάτα
  • 12 ξύλινα καλαμάκια

Χρόνος προετοιμασίας

15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος

2 λεπτά

Χρόνος Αναμονής

30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας

Ευκολία

Μέσο κόστος

Μεσαίο




Οδηγίες

  1. Σπάμε σε ίσα κομμάτια τα 25 γρ. σοκολάτα  και τα τοποθετούμε στην Μάικρο Πλας Κανάτα 1λ. Τοποθετούμε το κάλυμμα και μαγειρεύουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό στα 360W. Ανακατεύουμε και τη ξαναβάζουμε στα μικροκύμματα για 45''. Περιμένουμε να κρυώσει για 1 λεπτό και έπειτα ανακατεύουμε έως ότου η σοκολάτα να έχει λιώσει εντελώς. 

  2. Προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα, το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε αμέσως χρησιμοποιώντας τη Σπάτουλα Σιλικόνης, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  3. Τοποθετούμε τη Φόρμα Σιλικόνης Μίνι Μάτζικ μέσα στο Δοχείο Κατάψυξης Χαμηλό 2,25λ. και μοιράζουμε το μείγμα ισόποσα στις 24 κοιλότητες που διαθέτει. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά ή στο ψυγείο για 2 ώρες.

  4. Λιώνουμε τα υπόλοιπα 25 γρ. σοκολάτας όπως στο Βήμα 1 και έπειτα χρησιμοποιώντας τη λιωμένη σοκολάτα ενώνουμε τα γλυφιτζούρια μας.

 
Top